Ladys Catalog 4 pe 2015

Catalog 4 Ladys/2015. Campanie 4 Ladys catalogul 4 ptr. mai-iunie-iulie. Lady's: cel mai nou catalog 2015. Oferta completa Ladys valabila pentru perioada mai-iunie-iulie 2015, produse si campanii de promovare noi. Foarte multe noutati in domeniul produselor pentru ingrijirea parului. In primele pagini ale catalogului Ladys gasiti informatii despre noua oferta: vopseaua permanenta pentru par Color Time cu complex de laptisor de matca. Nou: balsamul nuantator Leganza, cu o noua formula italiana, principiu nou de colorare. Produse cu Aloe Vera pentru hidratarea pielii - le gasiti in primele pagini ale catalogului ladys mai-iunie-iulie 2015. 
Oferta de vara de la Ladys, Campanie 4 Lady's pe 2015.Consulta aici cel mai nou catalog de la ladys pe 2015. Primesti un catalog tiparit gratuit de la ladys la inscrierea in magazinul online. Fara obligatii, fara a fi necesar sa comandati produse. In prima comanda de minim 110 ron primiti un set gratis cu 15 testere parfumuri. Transport gratuit prin curier rapid.

Oferta de vara de la Ladys, Camapanie 4 Lady's pe 2015. Ladys iti ofera ocazia de a consulta in detaliu produsele comercializate prin intermediul unui catalog online cu produsele cosmetice, parfumurile si accesoriile comercializate. 
http://ladys.ro/create_account.php?affId=DR7DTnYY