Lady's catalogul 7 octombrie-noiembrie 2013

Ultimul catalog Lady's, 7 pe 2013, acopera perioada 15 octombrie - 18 noiembrie si este dominat de noul produs: tratament impotriva caderii parului cu PLACENTA si VITAMINE. Un produs in noul catalog Ladys de la Victoria beauty. Asa cum v-a obisnuit Ladys, catalogul 7 pe 2013 are 164 de pagini plasticate si este dominat de setul special ce include tratementul pentru caderea parului. Primele 6 pagini din brosura Ladys sunt dedicate noutatilor:produse Kokona botanica cu extracte naturale BIO din musetel, creme bulgaresti pe baza de trandafiri, sapunuri cu burete (capsune, ciocolata cu lapte), apa de trandafiri la 8,99 ron si produsul distribuit in Romania exclusiv de Ladys - tratament impotriva caderii parului cu placenta si vitamine. Sunt produse noi care se adauga ofertei de cosmetice si produse de ingrijire de la Ladys. Catalogul nou il primiti in acest moment (in mod gratuit) doar in comanda facuta la Ladys. Catalogul online Lady's pentru perioada octombrie-noiembrie 2013 va fi disponibil pe site la inceputul lunii viitoare. Toate ofertele noi de produse si toate discounturile din viitorul catalog intra in vigoare din data de 15 octombrie. Catalogul in curs de la Lady's este primit in urma inscrierii in magazinul online (catalogul tiparit) si este expediat pe adresa pe care o completati in formularul de inregistrare. Toate ofertele, inclusiv discounturile, sunt incluse in totalitate cu informatii complete in catalogul tiparit. Pentru a avea acces la produsele Ladys este necesar sa aveti cun cont activ (se verifica prin logare) in magazinul online de cosmetice Lady's.

Nou in catalogul Lady's 7

Noutatile incluse in catalogul Ladys cu numarul 6, valabil in perioada octombrie - noiembrie, sunt prezentate in primele pagini ale brosurii.
Produse Kokona Botanica - gama completa de ingrijire cu extracte naturale bio din musetel. Sunt mai multe produse in aceasta gama ce are ca varf masca de par cu musetel. Fara parabeni si fara alergeni!
hraneste si hidrateaza intens parul uscat, calmeaza tenul uscat si sensibil, catifeleaza pielea si lasa parul matasos. In aceasta gama de produse, la pagina 4 a acatalogului, gasiti masca de par cu musetel, crema hranitoare cu musetel pentru fata, gelul de dus cu musetel, samponul si balsamul cu musetel.
Tot ca noutate, in catalogul 7 Lady's (octombrie-noiembrie 2013) sunt produsele de la Rose Vital, sub deviza "simte catifelarea trandafirilor bulgaresti pe pielea ta!". In aceasta gama de produse cosmetice (pagina 6 din noul catalog Ladys): crema de maini Red Rose (hraneste si regenereaza pielea mainilor) si crema de fata nutritiva Red Rose. Preturi cuprinse intre 8,49 lei si12,99 lei.
Sapunul cu burete este dezvoltat din nou de Lady's ca produs special, prezent in pagina 7 din catalogul valabil pentru octombrie si noiembrie. Un produs cosmetic disponibil in mai multe variante. Sunt trei produse in aceasta gama: sapunul cu burete Capsuni cu frisca, Sapunul cu burete ciocolata cu lapte, Sapun cu burete masaj tropical. Fiecare produs la un pret de 9,99 lei.
Sapun cu burete in trei variante aromate si pline de prospetime. Curata delicat pielea, ofera un masaj relaxant, lasa pielea catifelata cu miros placut.
Inca o noutate in catalogul 7 Ladys pe 2013 este apa de trandafiri... Cunoscuta si utilizata apa de trandafiri, din evul mediu si pana in zilele noastre. Descopera beneficiile miraculoase pe care apa de trandafiri le are asupra pielii si parului. Ideala pentru pielea grasa, deoarece limiteaza excesul de sebum, datorita proprietatilor sale astringente. Specialistii din Bulgaria sunt recunoscuti pe plan international pentru toate produsele obtinute din trandafiri cultivati special pentru industria cosmetica.
Apa de trandafiri are valoare antiseptica, antibacteriana si cicatrizanta, aceasta trateaza micile infectii si limiteaza aparitia acneei. Apa de
Calmeaza pielea sensibila si delicata.
Esentiala in tratamentul antiacneic. Hidrateaza, catifeleaza si reimprospateaza pielea tenului. Apa de trandafiri lupta impotriva efectelor vizibile ale imbatranirii si reduce aparitia inflamatiilor si a inrosirii pielii. Apa de trandafiri curata, purifica epiderma si va ajuta sa scapati de punctele negre. De asemenea, apa de trandafiri poate fi folosita ca AFTER SHAVE, tonic sau DEMACHIANT.
Beneficiile apei de trandafiri pentru par: folosita pentru masarea scalpului reduce inflamatiile, favorizeaza circulatia sangvina dar si cresterea parului. Apa de trandafiri stimuleaza si cresterea foliculilor pilosi. Este foarte utila in care parul va cade excesiv.
Lady's, in catalog, are apa de trandafiri la pretul de 8,99 ron (pretul de catalog Ladys la care se aplica reducerile de pret in functie de valoarea totala a comenzii).

Produs exclusiv Lady's (catalogul 7 pe 2013)

In Romania, exclusiv de la Lady's incepand cu catalogul 7 pe 2013 (octombrie-noiembrie 2013), pachetul cosmetic de tratament impotriva caderii parului cu PLLACENTA si VITAMINE. Fiole cu ser foarte concentrat ce lupta eficient impotriva caderii parului! Pachetul cosmetic ajuta la stoparea caderii parului si stimuleaza cresterea sanatoasa a acestuia. Cutia contine 5 fiole cu tratament. La inceput utilizati 3 fiole saptamanal timp de o luna de zile. Pentru mentinerea efectului, trebuie utilizata apoi 1 fiola saptamanal timp de 2 luni de zile. Pretul unul pachet de tratament cu 5 fiole: 31,99 lei (pret de catalog Ladys, pret la care se applica reducerile de pana la 42% functie de valoare totala a comenzii pe care o faceti).

Nou: crema terapeutica


Lady's aduce in noul catalog (editia octombrie-noiembrie 2013) balsamul antiinflamator cu gheara dracului. Ajuta la calmarea si reducerea inflamatiilor, calmarea durerilor musculare sau reumatismale si stimularea circulatiei. Recipientul are 500 ml, pret de catalog Ladys: 23,00 ron (gasiti acest produs la pagina 11 din catalog).
Aveti acces la produsele Lady's doar dupa ce aveti un cont activat in magazinul online pe care il obtineti in urma inscrierii.

Un comentariu: