Lady's catalog 1 pe 2014: ianuarie - februarie 2014

Urmatorul catalog Ladys (numarul 1 pe 2014) va fi valabil in perioada 21 decembrie 2013 - februarie 2014. Foarte multe noutati de la Ladys in catalogul urmator, cu accent pe produse de ingrijire pe baza de Aloe si, noutate absoluta in Romania, un complex pentru slabire de la Happy Colon. 
Oferte ce vor urma ca reduceri si produse promotiilor pentru perioada ce a acoperit Craciunul 2013. Cele mai importante noutatai aduse de Ladys in urmatorul catalog sunt produsele cosmetice pe baza de Aloe Vera si un nou produs pentru slabit: Happy Slim - natural pill (pilule pe baza de elemente naturatle).
Acest produs de slabit vine in contiuare liniei ce a fost impusa de Happy Colon. Veti avea astfel la dispozitie doua produse speciale, unice pe piata din Romania, pentru slabit. Aceste produse pot fi cumparate doar daca va activati contul in magazinul online Ladys. Important: nu sunteti obligata la nimic (comenzi suplimentare, comenzi periodice minime etc.) in urma inscrierii si nu exista diferenta de abordare ca si reduceri si avantaje intre clienti si reprezentanti.
Cu alte cuvinte, contul in magazinul online Lady's va asigura accesul la produse dar si la absolut toate promotiile si reduceri obisnuite sau de campanii. Nu este obligatoriu sa va dezvoltati o retea, puteti rame doar o clienta perioadica cu un cont activ, cu beneficii egale cu reprezentantii la nivelul de comenzi directe.
Ofertele sunt general valabile atat pentru clienti cat si pentru reprezentanti. Diferenta dintre clienti si reprezentanti este facuta in momentul in care decideti sa va dezvoltati o retea proprie Ladys.

Noutati Ladys catalog 1 pe 2014


Oferte absolut noi in urmatorul catalog Ladys, brosura cu numarul 1 pe 2014, valabila pentru luna ianuarie 2014. Doua categorii de produse de mare noutate, unice pe piata din Romania,

1. Cremă de corp hidratantă cu ALOE VERA pentru piele normala sau uscata - 250 ml
2. Mască de păr revitalizantă cu ALOE  VERA pentru par uscat si deteriorat  250 ml
3. Cremă de zi hidratantă cu ALOE VERA pentru ten uscat - 100 ml

Tot pe baza de Aloe Vera, noutate in urmatorul catalog Lady's: sampon, balsam de par si lapte demachiant. Sunt produse noi, cu actiunde indelungata, bazate pe extractul cunoscut entru rezultatele sale de Aloe.
http://www.lady-s.ro/ladys_inscriere.html

4. Balsam revitalizant cu ALOE  VERA 250 ml
5. sampon revitalizant cu ALOE  VERA pentru par uscat 250 ml
6. Lapte demachiant cu ALOE  VERA pentru ten normal sau uscat - 250 ml 

Produs de slabit Ladys


Ce-ţi doresti de la un produs natural pentru slăbit?
Vrei sa iti scada pofta de mâncare, sa iti accelereze metabolismul si sa iti dea energie, sa  te revigoreze?
Plecand de la aceste asteptati am creat HappySlim Natural Pill, un produs capabil sa ne ajute sa slabim in mod sanatos. Ingredientele 100% naturale deja se bucura de exprerienta in ceea ce priveste scaderea in greutate. Ladys vine cu o formula originala si inovatoare si cu un mecanism de actiune complex. Ladys a ales puterea plantelor de pe mai multe continete pentru a avea u produs cu adevarat eficient: din America de Sud - acai bery, din Africa - hoodia, din Asia - garcinia, iar din adancul oceanelor chlorella.

Combinate, aceste plante din pastilele Happy Slim, formeaza produsul ideal pentru scaderea in greutate pentru ca are urmatoarele avantaje unice:

- Pastilele HappySlim scad pofta de mancare si in special pofta pentru alimentele nesanatoase (dulciuri si grasimi).
- Mentine senzatia de satietate pentru o perioada mai lunga de timp.
- Stimuleaza arderea grasimilor, accelereaza matabolismul, blocheaza formarea depositelor noi de grasime.
- Energizeaza si revigoreaza, amelioreaza starea de spirit si calitatea somnului.
- Are efect probiotic si scade sensibilitatea la insulina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu